GÜNDEM

Eğitim Bir-Sen Kilis İl Şube Başkanı Şen: “Kilis’te yetki emin ellerde”

Eğitim Bir-Sen Kilis İl Şube Başkanı Bekir Şen 14. kez Kilis’te yetkiyi almanın gururunu yaşadıklarını kaydederek “Kilis’te Yetki Emin Ellerde” dedi.

Eğitim Bir-Sen Kilis İl Şube Başkanı Şen: “Kilis’te yetki emin ellerde”
28-05-2024 14:58
28-05-2024 22:06
KİLİS
Şen, yaptığı açıklamasında ‘’Üyeleriyle büyüyen kazanımlarıyla güçlenen sendika Eğitim Bir-Sen, sadece gürültü çıkaran, ne yapılsa gözü kapalı karşı çıkan ya da boyun eğen olmadan; sorumsuz ve sorunlu sendikacılık anlayışıyla hareket edenlere inat ufuk açan, yol gösteren, doğruyu taktir ve yanlışı tenkit eden, eleştirmekle kalmayıp doğru formulü de sunan, sorun çözen, sorumlu sendikacılık görevini hakkıyla yerine getiren bir teşkilat olarak 14. kere Kilis’te yetkiyi almanın gururunu yaşıyoruz. 
Bu imzada yeri, alın teri ve gayreti olan; başta siz kıymetli üyelerimize, okul ve kurumlarında sendikamız için fedakarca çalışan değerli iş yeri temsilcilerimize, kıymetli kadın komisyonu başkanımıza ve üyelerine, her zaman mücadeleleriyle bizlere destek veren çok kıymetli ilçe temsilcilerimize, şube yönetim kurulu üyesi değerli yol arkadaşlarımıza kısaca Eğitim Bir-Sen ailesinin bütün fertlerine Şubemiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz.
Üyelerimizden aldığımız destek ile tüm eğitim çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz’’ diye belirtti.

Haber Mehmet REYHANLI

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER