GÜNDEM

Diyanet, Narin Güran Cinayetinde İmamı Merkeze Aldı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili şüpheler derinleşiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, olayın yaşandığı Tavşantepe Mahallesi'nde görevli imam R.K. hakkında kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Diyanet, Narin Güran Cinayetinde İmamı Merkeze Aldı
19-09-2024 14:24
19-09-2024 14:26

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili şüpheler derinleşiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, olayın yaşandığı Tavşantepe Mahallesi'nde görevli imam R.K. hakkında kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Sosyal medyada ve basında yer alan iddiaların ardından harekete geçen Diyanet, iki müfettişi olay yerine gönderdi. Müfettişler, imamın telefonunda bulunduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler ve yaz Kur'an kursunun süresi dolmasına rağmen neden açık tutulduğu konularında detaylı inceleme yapacak.

Özellikle Narin'in Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolması, soruşturmanın en kritik noktalarından biri olarak öne çıkıyor. İmamın bu süreçteki rolü ve olası bir bağlantısı, müfettişlerin odaklandığı başlıca konular arasında yer alıyor.

Diyanet'in başlattığı bu soruşturma, hem kamuoyunun hem de soruşturmayı yürüten yetkililerin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

HABER MERKEZİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER