Kilis Valisi Tahir Şahin, Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirerek hastanedeki sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette, Başhekim Uzman Dr. Fazıl Arısoy ve hastane yönetimi tarafından karşılanan Vali Şahin, hastanenin genel durumu, hasta kapasitesi, sağlık personeli sayısı ve sunulan hizmetlerle ilgili detaylı bilgi edindi.
Hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şahin, sağlık personeliyle de görüşerek onların talep ve önerilerini dinledi. Sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Şahin, vatandaşlara en iyi sağlık hizmetinin sunulması adına yapılan çalışmaların büyük önem taşıdığını vurguladı.
Ziyaret kapsamında hastanede staj yapan üniversite öğrencileriyle de bir araya gelen Vali Şahin, gençlerle sohbet ederek eğitim süreçleri ve mesleki deneyimleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Şahin, sağlık alanında eğitim gören gençlerin kendilerini iyi yetiştirmelerinin önemine dikkat çekti.
Başhekim Uzman Dr. Fazıl Arısoy, Vali Şahin’in nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Vali Şahin, hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarına başarılar dileyerek hastaneden ayrıldı. Haber: İbrahim Güneş