GÜNDEM

Çiftçi Malları Koruma Meclisinde devir teslim gerçekleştirildi

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapılan ve 4 adayın yarıştığı Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığını kazanan Ali Gündoğmuş (Karadayı) görevini eski başkan Mehmet kara'da devraldı.

Çiftçi Malları Koruma Meclisinde devir teslim gerçekleştirildi
13-05-2024 12:11
13-05-2024 12:13
KİLİS
Çiftçi Malları koruma Meclisinde devir teslim töreni Pazartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirildi.
Devir teslim törenine KESOB Başkanı Şevket Memiler, Kilis Ziraat Odası başkanı İbrahim Kara, Kilis Ziraat Mühendisleri Odası başkanı Güven Özdemir, YOYAV Kilis Mehmet Evran, Türk hava Kurumu Başkanı M. Uğur Tırnaksız, Saadet Partisi Kilis il Başkanı şerif Karakurt ile STK yöneticileri ve davetliler katıldı.
Devir teslim töreninde bir açıklama yapan ve duygulu anlar yaşayana Mehmet Kara, "Yaklaşık 20 yıldan beri Çiftçi malları Koruma Meclisi Başkanlığı görevini yürütüyorum. Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan seçimlerde Ali Gündoğmuş Kilis Çiftçi Malları Koruma Meclisinin yeni başkanı olmuştur. Kendisine hayırlı ve uğurlu olsun diyorum" dedi.
Önceki Başkan Mehmet Kara Kır Bekçileri ile vedalaşırken göz yaşlarına hakim olamadı. 
Çalışan ve çalışkan insanların her zaman başımızın üzerinde yeri vardır diyen Çiftçi malları Koruma Meclisinin yeni başkanı Ali Gündoğmuş ise yaptığı açıklamada; "Perşembe günü yapılan seçimlerde bize oy veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugün artık yeni bir dönem başlıyor. Ben Mehmet kara başkanımıza şimdiye kadar vermiş oldukları kalpten yürekten vermiş oldukları emekler için çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah maksadımız ve amacımız buradan Kilis'imize daha iyi hizmetler sağlamaktır" dedi.
Devir teslim töreninin ardından yeni başkan Ali Gündoğmuş, Mehmet Karaya plaket takdiminde bulundu ardından eski başkan Karayı aracına kadar yolcu etti. Haber Mehmet REYHANLI
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER