GÜNDEM

Cahit Faruk İslamoğlu Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu

Eğitimci ve araştırmacı kimliği ile öne çıkan ,öteden beri Kilis‘in sosyal ve kültürel sorunlarıyla yakından ilgilenen Cahit Faruk İslamoğlu Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu.

Cahit Faruk İslamoğlu Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
10-07-2024 15:15
10-07-2024 16:53
KİLİS
İslamoğlu, Kilis‘in daha güzel daha yaşanabilir bir şehir olması için tecrübelerini ve birikimlerini etkili bir biçimde dile getirmek amacıyla aday olduğunu açıkladı. 
Kilis Sivil Dayanışma Platformu’nun desteğini alarak yola çıkan İslamoğlu ,diğer tüm sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle Kent Konseyi Başkanı olarak şehrimize hizmet etmeyi arzu ettiğini bildirdi. 
Kent Konseyi seçimlerinde siyasi partiler, odalar, muhtarlar, dernekler ve spor kulüpleri olmak üzere seçimlerde oy kullanacak herkesin desteğini bekliyorum diye konuşan İslamoğlu yapılacak seçimlerin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Cahit Faruk İslamoğlu kimdir 1960 yılında Kilis’te doğdu 
1978 yılında Gaziantep imam hatip Lisesi’nden, 1983 yılında Selçuk Üniversitesi ilahiyat fakültesinden mezun oldu 
Kilis endüstri meslek Lisesi ve 
Kilis lisesi’nde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği yaptı 
2002-2010 yılları arasında Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu lisesinde 2012-2013 yılları arasında Kilis Anadolu imam hatip lisesi’nde müdürlük görevlerinde bulundu 
2013-2014 yıllarında Kilis il milli eğitim Şube müdürlüğü ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.
2014-2021 yılları arasında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fakülte Sekreterliği ve kütüphane ve dokümantasyon daire başkanlığı yaptı bir süre rektör danışmanlığı görevinde bulundu ve 2021 yılında emekliye ayrıldı 
Kilis İlim Yayma Cemiyeti ve Kilis Eğitim ve Hayra Hizmet Vakfı yönetim kurulu üyesi olarak sosyal faaliyetlerini sürdürmektedir.
Kilis’te yayın yapan Vizyon Havalisi gazetesinde halen köşe yazarlığı yapmakta olup evli ve dört çocuk babasıdır
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER