GÜNDEM

Belediye Başkanı Bilecen, Radyo Sultan’a konuk oldu

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, Radyo Sultan’da Barbaros Kaptan’nın Özel Söyleşi Programına konuk olarak 3 aylık belediye çalışmalarını Kilis halkına ve Radyo Sultan’ın geniş dinleyici kitlesine anlattı.

Belediye Başkanı Bilecen, Radyo Sultan’a konuk oldu
09-07-2024 15:55
09-07-2024 15:57
KİLİS
Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, Kilis’in ilk yerel radyosu olma özelliğine sahip olan ve 106.0 frekansından ve internet üzerinden yayın yapan Radyo Sultan’da canlı yayına konuk oldu. İbrahim Bay’ın (Barbaros Kaptan) ve Mahmut Özbalcı’nın ortak sunduğu Özel Söyleşi programında Kilis Belediyesinin 3 aylık çalışmalarını anlatan başkan Bilecen, ayrıca canlı yayında dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı. 
Yaklaşık 2 saat süren programda yapılan ve yapılacak olan tüm proje ve çalışmaları anlatan Başkan Bilecen, Kilis Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren Kilis’in gelişimi ve daha modern bir hale gelmesi için projeler üretip hayata geçireceğini belirtti.
Başkan Bilecen program sonrası Radyo Sultan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalnız ile bir araya gelerek Radyo Sultan’ın çalışmaları hakkında bilgiler alarak böyle bir imkan sunduğu için teşekkür etti.

Haber: Mustafa GÜNAL

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER