GÃœNDEM

Belediye Başkanı Bilecen’den Yeniden Refah Partisi’nin yaptığı açıklamaya cevap geldi

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen 11.09.2024 tarihinde Yeniden Refah Partisi Kilis İl Başkanı Fazıl Tosyalıoğlu’nun yapmış olduğu yazılı açıklamasına ilişkin olarak cevap verdi.

Belediye Başkanı Bilecen’den Yeniden Refah Partisi’nin yaptığı açıklamaya cevap geldi
12-09-2024 12:24
12-09-2024 12:29
Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen ise yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
‘’Değerli Kilis Halkı, 
Kilis Belediyesi olarak, kamuya ait tüm alacakların titizlikle takip edilmesi ve yasal zeminde tahsil edilmesi konusundaki kararlılığımız tamdır. Bugüne kadar tespit ettiğimiz her bir kamu alacağını, vatandaşlarımıza verdiğimiz söz doğrultusunda eksiksiz olarak takip ediyoruz. Hiçbir borç göz ardı edilmeyecek, hiçbir yükümlülük ertelenmeyecektir. Tespit edilen tüm belediye alacakları, kanunun bize verdiği yetkiler çerçevesinde tahsil edilecektir. Bu konuda kesinlikle taviz verilmemiştir ve verilmeyecektir.
Ayşecik Çay Bahçesi de geçmiş kira borçlarıyla ilgili olarak belediyemizin muhatap olduğu mülklerden biridir. Sözleşmeden doğan borcunu yerine getirmeyen Ayşecik Çay Bahçesi'ne, 02.08.2024 tarihinde E-19-1990920326306-903-963.063.-03-9276 numaralı ihbarname gönderilmiştir. Bu ihbarname ile kendilerine yasal sürecin başlatıldığı ve ödeme yapılmadığı takdirde kira sözleşmesinin feshedileceği açıkça bildirilmiştir. Aynı uygulama, Kilis Belediyesi'ne ait diğer tüm pasajlar ve iş yerlerinde kira borcunu ödemeyen tüm kiracılara da istisnasız olarak uygulanmıştır. Bu süreçte kimseye özel bir muamele veya ayrıcalık tanınmamış, tanınmayacaktır.
Belediyemizin tek hedefi, kamuya ait mülklerden doğan alacakların tam ve zamanında tahsil edilmesidir. Hukukun bize verdiği yetkiler çerçevesinde, vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerde aksama yaşanmaması için tüm yasal haklarımızı kullanacağız. Bu konuda geri adım atmamız mümkün değildir. Belediye olarak hiç kimseye ayrıcalık tanımayacağımızı ve her vatandaş ile işletme için adaletin eşit şekilde işleyeceğini bir kez daha vurguluyoruz’’ diye konuştu. MEHMET REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER