YEREL

BBP Genel Başkan Yardımcısı Serin, gazeteciler ile Kilis’i konuştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emin Serin, Kilis temaslarının son gününde Kilis’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Serin, gazeteciler ile Kilis’i konuştu
27-08-2024 11:36
27-08-2024 11:38
KİLİS
SORUNLARI DİNLEYİP RENDEVULARI OLUŞTURDU
BBP Genel Başkan Yardımcısı Serin, Kilis üzerine basın mensupları ile istişarelerde bulunarak basın mensuplarının aktarmış olduğu eksikleri ve sorunları not alarak Kilis’in sorun ve talepleri en üst mercilere aktarmak adına gerekli görüşmeleri gerçekleştirip rendevuları oluşturdu.
KİLİS İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emin Serin ve Kilis İl Başkanı Abdullah Alpdağ ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emin Serin "Basın Mensupları ile bir araya gelerek Kilis'in genel sorunları ve basının sorularını dinleyerek notumuzu aldık. Ticari bölgenin kurulması için Dış İşleri Bakanımız ve İçişleri Bakanımızdan randevu aldık. Kilis'in genel sorunlarını en üst seviyede seslendirmeye devam edeceğiz. Kilis bizim için çok önemli ve değerli bir şehir elimizden gelenin fazlasını yapmak için mücadele edeceğiz’’ diye konuştu.
Haber :Mustafa Günal 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER