YEREL

Başsavcı Öztürk’ten KBC’ye ziyaret

Başsavcı Öztürk’ten KBC’ye ziyaret

Başsavcı Öztürk’ten KBC’ye ziyaret
22-10-2024 16:10
22-10-2024 16:11
KİLİS
Başsavcı Öztürk’ten KBC’ye ziyaret
Geçtiğimiz aylar içerisinde Hakimler ve Savcılar Kararnamesi İle Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Osman Öztürk Kilis Basın Cemiyeti (KBC)’ye iade-i ziyarette bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk’ün Kilis’e gelerek göreve başlamasının ardından Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Abdullah Alpdağ başkanlığında Gazetemiz ortakları Necmettin Şekeroğlu, Osman Zahteroğlu, Nezir Çağlar, Gazetemiz Köşe Yazarı Hamza Özkaya, Muhabirimiz Şükrü Uncuoğlu, Radyo Sultan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalnız ve Sosyal Medya üzerinden yayın yapan Gazete Kilis Yöneticisi Mehmet Ali Bozkaya tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleşmişti. Bu ziyarete karşılık Başsavcı Osman Öztürk  tarafından KBC’ye  iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Kilis’te görev yapan Gazeteciler ile Vizyon Havadis Gazetesi ofisinde bir araya gelen Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk, Göreve başlayalı kısa bir süre geçmesine rağmen, Kilis’e Avukatlık yaptığı dönmede çok geldiğini o günden bugüne çok gelişmiş ve stratejik bir öneme sahip önemli bir il olduğunu gördüğünü belirten Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk burada görev yapmaktan da mutlu olduğunu dile getirdi.
Gazetecilerin çalışmaları hakkında bilgi alan Başsavcı Öztürk, Bir gazetenin nasıl bir emekle çıkarılıp önümüze geldiğini burada gördükten sonra nasıl bir emek verildiğini bizzat gözümle gördüm diyerek görüş belirten Başsavcı Öztürk ‘’Buradan sizin aracılığınızla tüm Kilis halkına sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Kapımız her daim halkımıza açıktır. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diler göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim" dedi. 
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER