YEREL

Başkan Bilecen Kilis'in lezzeti olan mercimekli köfteye hayır diyemedi

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen Kurban Bayramı arifesinden bu yana adeta seferberlik ilan etmiş gibi bir dakika dahi yerinde durmadan çalışmaları kontrol ediyor eksik olan işlerin tamamlanması için talimatlar veriyordu.

Başkan Bilecen Kilis'in lezzeti olan mercimekli köfteye hayır diyemedi
23-06-2024 13:01
23-06-2024 13:02
KİLİS
Başkan Bilecen ayrıca vatandaşların rahat piknik yapabilmeleri için mesire alanlarında ciddi temizlik faaliyetleri yaptırıyor vatandaşların gönül rahatlığı içerisinde bayram tatillerini geçirmesini sağlıyor.
Bu anlamda eksiklikleri görmek ve vatandaşlar ile buluşmak adına mesire alanlarını gezen Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen vatandaşların çay ikramlarını geri çevirmiyor bir sıkıntının olup olmadığını soruyor. 
Hannan Özüberk parkına yaptığı ziyaret eden Başkan Bilecen vatandaşlar ile yine bir araya geldiği parkta kendisine ikram edilen ve Kilisin lezzetli yemekleri arasında yer alan Mercimekli köfteye hayır diyemedi.
Başkan Bilecen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Konu mercimekli köfte olunca daveti kıramadım. Ablamızın ellerine sağlık" dedi. (Haber Merkezi)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER