POLİTİKA

Başkan Bilecen : ‘’CHP’li belediye başkanları toplantısının Kilis’te yapılması için talepte bulundum’’

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında Çanakkale ilinde 10-11-12 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak olan İl Belediye Başkanları Toplantısına katılım sağladı.

Başkan Bilecen : ‘’CHP’li belediye başkanları toplantısının Kilis’te yapılması için talepte bulundum’’
11-10-2024 19:12
11-10-2024 19:16

Yapılacak toplantı öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştiren Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen Kilis’in sorunlarını içeren bilgi notunu hem de bir sonraki il belediye başkanları toplantısının Kilis’te yapılması için talepte bulundu. 


Konu hakkında açıklama yapan Başkan Bilecen ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel ve il belediye başkanlarının katıldığı ikincisini gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısına katıldık. 

Şehrimizin sorunlarını içeren bilgi notunu genel başkanımıza ilettim. Bir sonraki il belediye başkanları toplantısının Kilis’te yapılması için talepte bulundum.

Bu toplantı, yerel yönetimlerimizin güçlenmesi ve ilimizin geleceği için atılacak adımların belirlenmesi açısından büyük bir öneme sahip. Birlikte daha güçlü yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.
Haber Merkezi

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER