GÜNDEM

Ayağının tozu ile Dışişleri Bakan’ı Fidan ile görüştüler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emin Serin, Kilis temaslarının son gününde Kilis İl Başkanı Abdullah Alpdağ’ın da katılım sağladığı ve Kilis’te görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek basın mensuplarının Kilis ile ilgili sıkıntıları dinleyip aynı gün Dışişleri ve İçişleri Bakanlıklarından randevu talep etmişti.

Ayağının tozu ile Dışişleri Bakan’ı Fidan ile görüştüler
29-08-2024 06:59
30-08-2024 08:53

BBP Genel Başkan Yardımcısı Emin Serin’in Ankara’ya giderek ayağının tozu ile Kilis’te edindiği bilgileri BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye aktarması sonucu oluşturulan bir heyet ile ilk ziyaretleri Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ı makamında ziyaret etmek oldu.

Kilis ile ilgili hazırlanan raporu Dışişleri Bakanı Fidan’a sunan BBP heyeti sorunların giderilmesi ile ilgili olarak gerekli çalışmaların yapılmasını talep ettiler.

Ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Serin’in Kilis üzerine basın mensupları ile istişarelerde bulunarak basın mensuplarının aktarmış olduğu eksikleri ve sorunları ilerleyen gün içerisinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya BBP heyetinin sunacağı öğrenildi.

Haber Merkezi 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER