GÜNDEM

AK Partili Galip Ensarioğlu siyaseti bırakmaya hazırlanıyor!

Vahşi bir cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması sonrası "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır" diyerek tepki çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "Siyaseti bırakmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AK Partili Galip Ensarioğlu siyaseti bırakmaya hazırlanıyor!
11-09-2024 17:39
11-09-2024 17:46

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin’in ölümünün ardından yaptığı yorumlarla tepki çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakmaya hazırlandığını ifade etti. Sözcü TV’ye yaptığı yeni açıklamada son kez konuştuğunu belirten Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi.

“DEVLETİN BİLDİĞİNDEN DAHA FAZLASINI BİLMİYORUM"

Katıldığı yayınlarda “kim yapmış olabilir” sorusuna yanıtlar verdiğini, tahminlerini dile getirdiğini ifade eden Ensarioğlu, Narin cinayetine dair, “Devletin bildiğinden fazlasını bilmiyorum. Soruşturma aşamasında ifadeler vardı bunların hepsi konuşuldu, ifadeler mahkeme tutanaklarına geçti ve bunlar ifşa oldu. Onun ötesinde bildiğim bir şey yok” diye konuştu.

HABER MERKEZİ 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER