GÜNDEM

AK Parti heyetinden Polateli OSB’de faaliyete geçen ilk fabrikaya ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, teşkilat üyeleri ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı uzun uğraş ve emek sonrası Polateli Şahinbey Organize ve Sanayi Bölgesinde ilk olarak açılan ve faaliyetlerine başlayan fabrikayı ziyaret ederek yetkililere hem hayırlı olsun dediler hem de fabrika hakkında bilgiler aldılar.

AK Parti heyetinden Polateli OSB’de faaliyete geçen ilk fabrikaya ziyaret
04-09-2024 15:52
04-09-2024 15:53
KİLİS
Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal  “Polateli Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi’nde hayalimiz adım adım gerçekleşiyor. Polateli Şahinbey Organize Sanayi Bölgesindeki ilk üretim yapan fabrikayı ziyaret ettik.  Alt yapı çalışmaları devam eden bölgede çalışmaları yerinde inceledik. Ticaret Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla istişare yaparak gerekli tüm çalışmaları yakından takip edeceğiz. 
Kilis’in Mega Projesi olan Polateli Şahinbey Organize Sanayi Bölgesini cazip hale getirecek tüm çalışmaları yürüterek istihtam kapısı olması için çabalamaya devam edeceğiz” diye konuştu. MEHMET REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER