YEREL

AK Parti'den muhteşem ilçe kongresi

AK Parti Kilis Merkez ilçe Kongresi Kilis'in en büyük salonu olan Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti'den muhteşem ilçe kongresi
12-10-2024 23:23
12-10-2024 23:27

AK Parti Genel başkan yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu genel başkanI Erkan Kandemir'in de katıldığı kongrede ki coşku tavan yaptı.
AK Parti Kilis Merkez ilçe kongresi  saat 14'00 te başladı. Kongreye AK parti'de üst düzey yöneticiler ile AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal, il Başkanı Serhan Diyarbakırlı ile delegeler misafirler ve partililer katıldı.
Partililer tarafından Kongre salonuna alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde  giren uçağının 2 saat rötarlı geldiğini belirten ve çok beklettiğinden dolayı partililerden helallik isteyen AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Erkan Kandemir  yaptığı konuşmada,
"Bugün, 8.Olağan Kongre yolculuğumuzun ilk durağında, merkez ilçe kongremizi gerçekleştirmek üzere Kilis’teyiz.
AK Parti, 2001’de milletimizin yüreğini koyarak kurduğu bir dava hareketi olarak yola çıktı. Aynı inançla başlattığımız 8. Olağan Kongrelerimizin lider ülke olma yolunda bir inşâ süreci olacağına inanıyoruz.
Ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
AK Parti Merkez ilçe 8.nci olağan kongresine tek aday olarak giren Alaiddin Yeğin yapılan kongre sonucunda AK Parti Merkez ilçe Başkanlığına seçilmiş oldu.
AK Parti merkez ilçe Yönetim kurulu listesi...
ALAİDDİN YEĞİN,
Ahmet Etyemez,Abdullah Çelik,Abdullah Dağlı,Ali  Bay,Ali Tohumcu, Ali Bayram Genç, Batuhan Acar, Celal Kartal, Cenğiz  Erkoç, Ercüment Özaytaç, Fatih  Özaktaş, Gökben Şahan, Gökhan Uygur, Hasan Keçik,Hasan Atilla BüyükKöşker, Havva Şahan ,Hikmet Keskinocak, Hülya Polat,İhsan Sesli,İlhan  Aslan, Levent Akay,Leyla Çelik,M.Bayram Aslan, Mahmut Çubukçuoğlu, Mehmet Avcı, Mehmet  Akkurt ,Mehmet  Örs, Mehmet Yusuf  Çirtikoğlu, Mesut Yılmaz, Mine Akkurt, Muhammed Şamil Özdemir, Muharrem İspir, Mustafa Canarslan, Mustafa Ercan, Nazmiye Nesrin Müslüman, Nuri Gökdeniz, Osman Polat, Ramazan Kaplan, Sait Atmaca, Sait Doğan, Serkan Tabakçı, Sevgi Demirci, Zekeriya Arslan, Zeki  Gezici oldu. 

HABER MERKEZİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER