YEREL

Ak Parti Belediye Meclis grubundan açıklama

Kilis Ak Parti Belediye Meclis Grup Başkanı Ahmet Günay, önceki gün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında yanlışların olduğunu vurguladı.

Ak Parti Belediye Meclis grubundan açıklama
08-10-2024 11:16
08-10-2024 11:21

Kilis Ak parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Ahmet Günay, önceki gün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında. Meclis gündem maddeleri görüşülerek onaylanan maddeler de oldu komisyona sevk edilen maddelere olduğunu söyledi.
Günay, İki gündem maddesi malesef chp belediye başkanının yanlış söylemlerinin ve yazım yanlışlarının sonucunda yanlış anlaşılmalara neden olmuştur. 
Şöyleki ; 
Gündemin birinci maddesinde belediyemize araç alımından bahsedilen konu vardı. Bizlerde belediyemizi zora koymamak borçlandırmamak için bu araçların ne için alınacağını ne için kullanılacağını marka model bunun için ayrılacak bütçeyi yazmamalarından dolayı bunu istemedik onaylamadık.Biz onaylamayınca araçların belediyeye hibe olarak verileceği söylendi.Yanlış anlatılma olduğu belirtildi. Bizlere yapılan gerekli izahatten sonra ve meclis kararında yazım hatası bulunması , düzeltilerek bu araçların belediyeye hibe olduğu bilgisi verilince  bu araç 
Alımlarını kabul ettik ve onayladık.İkinci bir madde ise söğütlü dere ve resul Osman  mesire alanının girişlerinin ücretli olacağı gündeme geldi. Bizler ak parti meclis üyeleri olarak bu konuda herhangi bir görüş bildirmeksizin konuyu plan bütçe komisyonuna sevk edilmesi gerektiğinden konuyu plan bütçe komisyonuna oy birliğiyle sevk ettik Cuma günü de bu konu görüşülecek ve onaya sunulacaktır.
Ayrıca bizim ortak hareket etiğimiz bir olay söz konusu değildir.Özellikle de şunu belirtmek istiyoruz : bizler Ak parti olarak memleketimize yapılacak iyi,olumlu ve faydasına yapılan ya da yapılacak işler için belediyemizin ve halkımızın menfaatine olacak her türlü kararın her daim gönüllerin partisi olarak yanındayız 

Haber Merkezi

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER