GÜNDEM

Yıldız: “Türk milleti birlik ve beraberlik ruhuyla tüm dünyaya Türk'ün çelik iradesini bir kez daha mağlup edilemeyeceğini göstermişlerdir”

Alperen Ocakları Kilis İl Başkanı Ahmet Yıldız 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yıldız: “Türk milleti birlik ve beraberlik ruhuyla tüm dünyaya Türk'ün çelik iradesini bir kez daha mağlup edilemeyeceğini göstermişlerdir”
14-07-2024 22:43
14-07-2024 22:44
KİLİS
Google News
Başkan Ahmet Yıldız “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde tüm cihana Türk'ün dize getirelemeyecegini kanıtlayarak merhum Mehmet Akif'in deyimiyle tek dişi kalmış canavara kurtuluş savaşında olduğu gibi 15 Temmuz 2016 saat 22 : 00 demir yumrugunu bir kez daha kafalarına indirdiğini destan yazarak göstermiştir. 
Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu canavarlar milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan kahramanlarla gerektiğinde canını ortaya koyarak şahadet şerbetini içmeyi bilmiştir. Vatan mevzu bahis de Türk milleti birlik ve beraberlik ruhuyla tüm dünyaya Türk'ün çelik iradesini bir kez daha muğlup edilmeyecegini göstermişlerdir. Bu kutlu günün 8. yıl dönümünde tüm aziz şehitlerimize cenabu Allah'tan rahmet gazilik şerefine nail olan kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunarım” diye konuştu.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ