YEREL

Yıldız: “Elde ettiğimiz tüm başarılarda en büyük pay, elbette aziz şehitlerimize ve gazilerimize aittir”

Alperen Ocakları Kilis İl Başkanı Ahmet Yıldız, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yıldız: “Elde ettiğimiz tüm başarılarda en büyük pay, elbette aziz şehitlerimize ve gazilerimize aittir”
19-09-2024 17:47
19-09-2024 17:49
Google News
Yıldız mesajında “19 Eylül Gaziler günü, aziz vatan topraklarını korumak, asil Türk Milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak için üstün bir cesaret ve fedakarlıkla mücadele ederken gazilik mertebesine ulaşmış  kahramanlarımızın gurur günüdür. Asil Türk Milletinin gözbebeği, vatan aşkının ve kahramanlığın abideleşen sembolü gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. 
Bugün aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanı ve mareşal rütbesi verilişinin 103'üncü yıl dönümünün de idraki içindeyiz. Türk Milleti, köklü tarihi boyunca milli ve manevi değerlerini canı pahasına korumasını bilmiştir. 
Kahramanlarımızla bugüne kadar elde ettiğimiz tüm başarılarda en büyük pay, elbette aziz şehitlerimize ve gazilerimize aittir. Kahramanlık ve fedakarlık, daima minnet ve şükranla anılacak, asil Türk Milletinin hafızasında sonsuza dek yaşayacak ve geleceğimizin teminatı olan genç nesillerimiz için örnek teşkil edecektir. Bu kutlu gün vesilesiyle Mete Han'dan Sultan Alparslan'a, Fatih Sultan Mehmet'ten Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum. Aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.
Haber : Mustafa Günal
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ