YEREL

Yeni dönemde adı çok konuşulacak parti olacak

Saadet Partisi Kilis il Başkanı Şerif Karakurt,"Önümüzde ki aylar içerisinde yapılacak olan kongre sonrasında Saadet Partisi'nin adı çok konuşulacak parti olacak" dedi.

Yeni dönemde adı çok konuşulacak parti olacak
10-08-2024 15:10
10-08-2024 15:29
KİLİS
Google News
Saadet Partisi Genel Başkan Vekilliği görevine getirilen Kayseri milletvekili Mahmut Arıkan'a hayırlı olsun diyerek çalışmaların başarılar dileyen il Başkanı Şerif Karakurt, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.
"Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimiz dün olduğu gibi bugünde ve yarında teşkilat çalışmalarını ehemmiyetli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Adil bir düzenin sağlanması için D8'lerin yeniden hayat bulması için Denk bütçenin oluşturulması için, işçimize, çiftçimize, sanayicimize, emeklimize dolayısıyla toplumuzun her kesiminin huzur bulması için Milli Görüş politikalarına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu biliyoruz. "
Karakurt, "Önümüzde bir kongre sürecimiz var. Kongre sonrasında genel başkanımız Temel Karamollaoğlu ve yüksek disiplin kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Kayseri Milletvekilimiz Mahmut Arıkan Genel başkan vekili olarak atandı ve kongrede muhtemelen parti genel başkanı olacak. Saadet Partisi Kilis İl Başkanı olarak Mahmut Arıkan başkanımıza hayırlı olsun diyerek çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyorum. Önümüzde ki süreç içerisinde Saadet Partisi çok konuşulacak partiler arasında yer alacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın " dedi.
Haber : Mustafa Günal
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ