YEREL

Yeni Destekleme Modeli Hayvancılık Destekleri Bilgilendirme Toplantısı

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü, İdari işler ve Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Ersoy’un katılımları ile Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda Yeni Destekleme Modeli Hayvancılık Destekleri Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yeni Destekleme Modeli Hayvancılık Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
02-09-2024 15:49
02-09-2024 15:50
Google News
Kilis İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, İl Müdür Yardımcısı Seyfullah Gencer, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Süleyman Sağcan, Kilis İli Yetiştirici/Üretici Birlikleri Başkanları, yetiştiriciler ve kurum personeline “2024-2026 Yıllarında Yapılacak Hayvancılık Desteklemelerine İlişkin Karar (Karar Sayısı:8760)” da yer alan hayvancılık desteklemelerine ilişkin usul ve esasları kapsamında sunum ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. 
Yeni destekleme Modelinde Hayvancılık Zincir Politikaları, Planlı Üretim, Hayvancılık Yol Haritası, karşılaştırmalı olarak eski model bütçe dağılımı ile yeni model bütçe dağılımı, desteklerin etkinleştirilmesi, 1. Derece Tarımsal Örgüt Kriterleri, örnekleriyle Temel Hayvancılık Destekleri ve Ürün Geliştirme Destekleri ile 2028 yılı Projeksiyonunun ele alındığı bilgilendirme toplantısı sonunda soru-cevap bölümüne geçildi. 
Yeni modelde Hayvancılık Desteklemelerinin amaç ve hedefleri, iş ve işlemlerin nasıl yürütüleceği konularına değinen Ersoy, Yeni Destekleme Modelinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
(Haber Merkezi)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ