EKONOMİ

Vergi rekortmenleri arasında Şekeroğlu Group ilk 3'te

Kilis'te bünyesinde çıkardığı ürünler ile Dünya'da adından söz ettiren iç piyasada olduğu dış piyasa da ürünleri beğeni ile tüketilen Şekeroğlu Group bu yıl Kilis'te vergi rekortmenleri arasında ilk 3'te yer aldı.

Vergi rekortmenleri arasında Şekeroğlu Group ilk 3'te
13-08-2024 13:12
13-08-2024 16:53
KİLİS
Google News
Kilis Defterdarı Veysel Uçur tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirilen  Şekeroğlu Group adına plaketi alan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Şekeroğlu yaptığı açıklamada;
"Kilis'ten dünyaya açılan bir marka olarak ciddi ve gayretli çalışmalarımız sürüyor. Ürünlerimizin yanında ülkemize  sağladığımız katkı bizleri daha çok çalışmaya ve üretmeye sevk ediyor. Devletimize karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Kilis Defterdarlığımız vergi rekortmenleri arasında bizleri ilk 3 arasında gösterdiğinden dolayı çok mutluyuz. Bizler üretmeye, istihdam sağlamaya ve devletimize katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.
Kilis Defterdarı Veysel Uçur ise yaptığı açıklamada;
"Kilis'te Vergi rekortmenlerimizi ziyaret ediyor onlara Teşekkür Plaketi takdim ediyoruz. Şekeroğlu Group adına Sayın Necmettin Şekeroğlu'na göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ