YEREL

Vatandaşlar bu yolun yapılmasını talep ediyor

Kilis’in batı kısmında bulunan ve Kilis halkının özellikle yaz aylarında akşam saatlerinde sıkça ziyaret edilen yerlerden biri olan Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi’ne giden yolun yapılması konusunda okuyucularımızdan ve takipçilerimizden sık sık şikayetler alıyoruz.

Vatandaşlar bu yolun yapılmasını talep ediyor
20-08-2024 13:20
20-08-2024 13:28
KİLİS
Google News

Vizyon Havadis Medya olarak Kilis, bölge ve Türkiye'de meydana gelen olayları okuyucularımıza yansıtmaya çalışırken, Kilis'te vatandaşlardan gelen talepleri  yetkililere iletmek üzere iletişim kanalı olarak hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Son olarak  Kilis’in batı kısmında bulunan ve Kilis halkının özellikle yaz aylarında akşam saatlerinde sıkça ziyaret edilen yerlerden biri olan Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi’ne giden yolun yapılması konusunda okuyucularımızdan ve takipçilerimizden sık sık şikayetler alıyoruz.

Bazı vtandaşlar; İnsanların bunaltıcı sıcaklardan ötürü havası ile meşhur olan 'Kalleşin tepesinin' havasını solumak ve Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi’nde ibadet etmek istediklerini yolun buna müsait olmadığını dile getirerek  ‘’Burası Şeyh Muhammed yokuşu gerçekten yollara bakılmasını rica ediyoruz. Şeyh Muhammed'e bile çıkmak istemiyorum yolun sebebinden dolayı’’ diye yetkililere seslenişte bulunuyorlar.

HABER: MUSTAFA GÜNAL

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ