YEREL

Valilikten olağanüstü toplantı

Kilis’te yaklaşık 2.5 yıldan bu yana başlatılan ve yürütülen FRIT II (Kilis altyapı ve içme suyu şebekesi hibe programı) projesi kapsamında Kilis Valiliği'nde düzenlenen toplantının konusu FRIT II projesinde yaşanan sorunlar oldu.

Valilikten olağanüstü toplantı
05-08-2024 14:05
05-08-2024 16:24
KİLİS
Google News
ŞİKAYETLER DEĞERLENDİRİLDİ 
Son günlerde vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine duruma duyarsız kalmayan Kilis Valisi Tahir Şahin, Valilik toplantı salonunda ilimizde FRIT II projesi kapsamında yapımı devam eden alt yapı çalışmalarında yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantıyı ilgili kurum yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirerek gerekli çalışmaların yapılmasına ilişkin konular üzerine istişarelerde bulunuldu.
FRIT 2 PROJESİ NEDİR ?

Avrupa Birliği’nin Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT II) hibesi ile 25 milyon Euro’luk destek için Kilis’e yapılacak kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapım işi projesi. FRIT 2 Projesi, 2,5 yıl önce onaylanarak projeye başlanıldı.  Proje kapsamında şehrin altyapısının ve içme suyu hattının yenilenerek 33 kilometre içme suyu, 233 kilometre kanalizasyon altyapısının yapıldığı belirtiliyor.

Haber: MEHMET REYHANLI

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ