GÜNDEM

Vali Tahir Şahin "Milletimiz 15 Temmuz destanını Altın harflerle yazdı"

Kilis Valisi 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından yaptığı açıklamada Milletimiz 15 Temmuz destanını Altın harflerle yazdı dedi.

Vali Tahir Şahin "Milletimiz 15 Temmuz destanını Altın harflerle yazdı"
14-07-2024 14:24
14-07-2024 14:25
KİLİS
Google News
Kilis Valisi Tahir Şahin yaptığı açıklamada;
"Aziz Milletimiz, 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı dimdik durarak demokrasi tarihimize altın harflerle bir destan yazdı. 
15 Temmuz, sadece bir direniş bir destan değil, aynı zamanda Milletimizin ve Demokrasimizin yeniden doğuşunun hikayesidir.
Milletimizin iradesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkma kararlılığı, bize en karanlık anlarda bile nasıl aydınlığa yürüneceğini göstermiştir.
Milletçe geleceğimizin teminatı olan 15 Temmuz ruhu, vatanımızın gerçek sahibinin milletimiz olduğunu göstermiştir. 
Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten tarihi çağrısına uyarak vatan aşkıyla meydanlara akın etti. Vatanı, ay yıldızlı bayrağı ve inancı uğrunagenç yaşlı demeden her bir kahraman vatan evladımız, bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü korumak için en değerli varlığını, canını ortaya koyarak, milli iradesine, demokrasi ve hürriyetine el uzatmak isteyen, hain FETÖ terör örgütüne geçit vermedi.
Cumhurbaşkanımızın gecenin o derin karanlığını aydınlatan çağrısı ve duruşu ile milletimizin azmi ve şanlı direnişiyle 15 Temmuz'da yazdığı destanı unutmayacağız, unutturmayacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin bu tür ihanetlerle bir daha karşılaşmaması dileğiyle 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi minnetle, saygıdeğer ailelerini şükranla anıyor, milli irademize sahip çıkan değerli Kilisli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ