GÜNDEM

Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan'dan Ankara'ya çıkarma

Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan, Ankara'da Sağlık-Sen Genel Merkezinde şube başkanlarının katılımı ile gerçekleşen 7.⁠ ⁠Dönem 7. Başkanlar Kurulu (4. Grup) Toplantısına katıldı.

Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan'dan Ankara'ya çıkarma
21-07-2024 08:50
21-07-2024 08:53
KİLİS
Google News
Özcan, toplantı öncesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ne giderek bir dizi temaslarda bulunarak sağlık çalışanlarının taleplerini ve sıkıntılarını dile getirdi.
Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan ilk olarak TBMM'de AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Gurup Başkan Vekili, Gaziantep Milletvekili Abdulmahit Gül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM İdari Amiri İbrahim Eyyüpoğlu, İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Muammer Karadeniz, MHP Gaziantep Milletvekili TBMM İdari Amiri Av. Sermet Atay,  AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyüp Özkesici'yi makamlarında ziayret ederek sağlık ile sorunları dile getirerek gerekli iyileştirmelerin yapılamasını talep etti.
Sağlık-Sen Kilis Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan daha sonra Sağlık-Sen Genel Merkezinde gerçekleşen 7.⁠ ⁠Dönem 7. Başkanlar Kurulu (4. Grup) Toplantısına katılım sağladı. 
Özcan konu hakkında yaptığı açıklamasında ''Sağlık-Sen olarak tüm branşlardaki sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarına yönelik detaylı saha araştırmaları yapıyor, çözüme ulaşmak noktasında gerekli tüm adımları eksiksiz olarak atıyoruz. 7.⁠ ⁠Dönem 7. Başkanlar Kurulu (4. Grup) Toplantımızı Sağlık-Sen Genel Merkezimizde şube başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın gündeminde yer alan konuları değerlendirerek yol haritamızı belirledik. Destekleri, kararlılıkları ve cesaretleri için her bir şube başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.
Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ