SAĞLIK

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Kilis'e müjde!"Eski devlet Hastanesini hizmete sokacağız"

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu bir dizi ziyaretler ve çalışmalarda bulunmak üzere Perşembe günü öğleden önce Kilis'e ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Kilis'e müjde!"Eski devlet Hastanesini hizmete sokacağız"
17-10-2024 13:22
17-10-2024 13:25
Google News

Kilis ziyaretinde ilk olarak Kilis Valiliğini ziyaret eden Sağlık bakanı Kemal Memişoğlu'nu Kilis Valisi Tahir Şahin, AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal, MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, Kilis Belediye başkan vekili Onur Güleçoğlu, AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı, MHP Kilis il başkanı İbrahim Halil Yılmaz ile birlikte Vali yardımcıları ve protokol üyeleri karşıladı.
Kilis Valiliğinde şeref defterini imzalayan Sağlık bakanı Kemal Memişoğlu valilik makamında protokol üyeleri ve siyasiler ile bir süre sohbet etti. 
Kilis Valiliğinde yapılan toplantıya katılan Sağlık bakanı Memişoğlu buradaki programının ardından Kilis Valiliğinden ayrıldı.
A. Salih Dal'a taziye ziyareti
Geçtiğimiz günler içerisinde baba acısı yaşayan AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal'a taziye ziyaretinde bulunan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Milletvekili A. Salih Dal'a baş sağılığı temennisinde bulundu.
Prof. Dr. Alaaddin Yavaşça Hastanesi ziyareti 
Taziye ziyaretinin ardından Alaaddin Yavaşça Devlet hastanesine gelen Sağlık bakanı Kemal Memişoğlu burada basın açıklamasında bulundu.
Kilis eski devlet Hastanesinin müjdesini veren bakan Memişoğlu eski hastanemizin tadilat bakım ve onarımını yaptıktan sonra hizmet vermesini sağlayacağız. gereken bütçeyi hastanemiz için aktaracağız diyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
"Bugün Kilis'teyiz. Kilis tarihimizde önemli bir yere sahip serhat bir ilimiz. Kilis'te çok ciddi anlamda sağlık yatırımları yapmaya devam ediyoruz. Bugün yine bir müjde vermek istiyorum. Kilis eski devlet Hastanemiz için gerekli ödeneği kaynağı ayırmış bulunmaktayız. Eski hastanemizin bakım, onarım ve tadilatı yapıldıktan sonra hastanemiz Kilisli hemşerilerimize yeniden hizmet vermeye başlayacaktır" dedi.
Yaşanan deprem felaketinden dolayı İllerimizde Sağlık alt yapısını güçlendirmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ayrıca,
"Daha dün Malatya başta olmak üzere bir çok ilimizde deprem hissedildi. Buradan vatandaşlarımıza çok çok geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımız çok hızlı bir şekilde tedavi altına alınmışlardır" dedi.
AK Parti Kilis il başkanlığını ziyaret
Sağlık bakanı Kemal Memişoğlu hastane ziyaretinin ardından AK Parti Kilis il başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı Sağlık bakanı Memişoğlu'nu kapıda karşılarken Bakan Memişoğlu AK Partili yöneticileri ve Yönetim kurulu üyeleri ile kısa bir toplantı düzenledi.
Sağlık bakanı Kemal Memişoğlu yaptığı kısa konuşmada;
"Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikteydik. Kendilerine Kilis'e gideceğimizi söylediğimizde bizlerden çok çok selam söyleyin dedi. AK Parti bir dava hareketidir. Sizler burada çok önemli işlerin altına imza atıyorsunuz. Bizler bir olduğumuz süre içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz işler yoktur. 
Bugün Ortadoğu'da Siyonist İsrail kadın, çocuk, genç demeden vahşi bir katliam gerçekleştiriyor. 40 bin kişi ölüyor ama dünya yukarıdan seyrediyor. Kötülük kötülüğünü yapıyor ama bizler ama bizler iyi tarafındayız. İyi tarafında olan insanlara üzüntü var elem var. Çünkü kötülük kötülüğünü yapıyor. Burada önemli olan biz ne yapıyoruz. Bizim çok çalışmamız lazım, üretmemiz lazım ve en önemlisi birlikte olmamız lazım" dedi.
AK Parti programının ardından Sağlık bakanı Kemal Memişoğlu Kilis programını tamamlayarak Gaziantep'e gitti. HABER MERKEZİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ