ASAYİŞ

Polis Kilis’te uyuşturucu ile mücadelesini sürdürüyor

Kilis İl Emniyet Müdürlüğünün tüm birimlerinin duyarlı ve dikkatli bir şekilde çalışmalarını sürdürerek Kilis’te uyuşturucu madde ile uğraşarak gençlerin hayatını karanlığa dönüştürmeye çalışan kişi veya kişiler 7\24 mücadelesi devam ediyor.

Polis Kilis’te uyuşturucu ile mücadelesini sürdürüyor
02-08-2024 11:43
02-08-2024 11:46
KİLİS
Google News
Kilis İl Emniyet Müdürlüğünün tüm birimlerinin duyarlı ve dikkatli bir şekilde çalışmalarını sürdürerek Kilis’te uyuşturucu madde ile uğraşarak gençlerin hayatını karanlığa dönüştürmeye çalışan kişi veya kişiler 724 mücadelesi devam ediyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında son bir gün içerisinde yapılan çalışmalarda 
Şehitler Mahallesi’nde Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekiplerince, şüpheli (N.Y.) isimli şahıstan, daralı ağırlığı 0,76 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiştir. Osman Gazi Mahallesi’nde Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheliler (M.T.) ve (M.T.) isimli şahısların ikametinde yapılan aramada daralı ağırlığı 0,78 gram gelen metamfetamin ve 39 adet captagon hap ele geçirilmiş, şahısların ayrıca uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilmiş, gözaltına alınan şüpheliler mevcutlu olarak adli mercilere sevk edildiler. Şehitler Mahallesi’nde Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekiplerince, şüpheli (M.Y.Ç.) isimli şahıstan, 7 adet captagon hap ele geçirilmiştir. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, şüpheli (H.K.) isimli şahıstan, 9 adet captagon hap ele geçirilirken Kilis İl Emniyet Müdürlüğünün karalı bir şekilde uyuşturucu ile mücadeleye devam edeceği öğrenildi.
Mehmet REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ