EĞİTİM

Öğrenciler İl Jandarma Komutanlığında ağırlandı

Kilis İl Jandarma Komutanlığı ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İşbirliği ve Projeli Faaliyetleri kapsamında; Jandarma Personeli ile Mustafa Kın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri bir araya geldi.

Öğrenciler İl Jandarma Komutanlığında ağırlandı
04-10-2024 18:11
04-10-2024 18:13
Google News

‘’Karanfilden köprü kurduk Jandarmanın yüreğine…
Ne mutlu ki! yaşıyoruz huzur ile güven ile,
Bir ahtımız dokunmaktı, sarılmaktı bileğine,
Ne mutlu ki! sımsıcak sinesine dokunduk…”
mottosu ile özellikle  “Hayvanları Koruma Günü”ünde buluşan Jandarma ve öğrencilerimiz duygu dolu anlar geçirdi.

Programda Jandarma personeline öğrenciler tarafından çiçek verildi, şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Jandarma sergisi gezildi. Jandarmanın tanıtımı yapıldı. Aynı zamanda hayvanları koruma günü olması nedeniyle köpek unsurlarının gösterisi izlendi.

Çevrenin, doğanın ve hayvanların korunması ile ilgili,
Aile İçi Şiddetle Mücadele konusu ve KADES uygulamasının önemi ile ilgili, 
Siber zorbalıkla, dolandırıcılıkla, kumar ve bahis ile mücadele hususunda konusunda uzman jandarma personeli tarafından geleceğimizin teminatı gençlerimize sunumlar yapıldı. 

Programda Kilis İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Coşkun; öğrencileri birliğinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Konuşma yapan öğretmenin ve şiir okuyan öğrencilerin yansıttığı içtenlikten duygulandığını belirtti. 

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay konuşmasında, misafirperverliği ve huzur güvenin temini nedeniyle Jandarmaya teşekkür ettiğini söyleyerek, öğrencilere jandarmanın çalışma disiplininin örnek alınması gerektiğini, ileride kendilerine önemli görevler düşeceğini bu nedenle hep çalışmak gerektiğini, bunun için İl Milli Eğitim Müdürü olarak öğrencilerin faaliyetlerini daima destekleyeceğini belirtti.

Okul Müdürü Mehmet Ercan Özer böyle bir programda paydaş olmaktan mutluluk duyduğunu, emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Projenin planlayıcısı ve koordinatörü olan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Melike Erdal ise çok duygusal bir an yaşadığını, jandarma ile öğrencilerini buluşturarak en önemli hayalini gerçekleştirdiğini, kendisine bu fırsatı veren herkese müteşekkir olduğunu söyledi.

Program öğrencilere dergi dağıtımı, fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.
(Haber Merkezi)

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ