YEREL

Nergis ve Kaşif Derneği’nden aşure ikramı

Kilis’te Nergis Eğitim ve Kültür Derneği ile Kaşif İzcilik Derneği ortaklaşa Cumhuriyet Meydanında halka aşure dağıttılar.

Nergis ve Kaşif Derneği’nden aşure ikramı
08-08-2024 08:32
08-08-2024 09:05
KİLİS
Google News

Vatandaşların yoğun ilgi göstererek uzun kuyruklar oluşturduğu aşure dağıtımında yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıtıldı. Nergis Eğitim ve Kültür Dernek Başkanı ve Kilis Orman İşletme Müdürü İsmet Gümüş, 2 bin kişiye aşure dağıtımı yaptıklarını belirterek, “Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel olarak bu tür etkinliklerimiz sürecek” dedi.

 Muharrem ayının önemine vurgu yapan Gümüş, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu anlamlı günlerde vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Aşure, kardeşlik ve dayanışmanın sembolüdür. Bu geleneği sürdürerek, toplumumuzdaki sevgi ve hoşgörü bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Dağıtım törenine Milletvekili Ahmet Salih Dal, Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Yaşar, Özel idare Genel Sekreteri Murat Küçükoğlu, Kilis Ziraat Odası Başkanı İbrahim Kara, il Genel Meclis Başkanı Mustafa Dağlı, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir ile kent yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Mustafa Günal

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ