YEREL

Bilecen'den AK Parti'ye sert tepki

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Son günlerde Kilis kamuoyunu meşgul eden bazı konuları aydınlatmak ve Kilis’in hatırşinas insanlarına gönlümden geçenleri paylaşmak için bu açıklamayı yapmaktayım" diyerek AK Parti Meclis Grubuna yönelik açıklama yaptı.

Bilecen'den AK Parti'ye sert tepki
09-10-2024 10:23
09-10-2024 10:38
Google News

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen açıklama yaptı. "31 Mart 2024 tarihinde bu genç kardeşinize güvenerek şehrin yönetimini teslim ettiniz. Yağmurun altında, genel başkanım ile birlikte sizlere başka bir Kilis hayali kuran bu kardeşinize vermiş olduğunuz destek için ne kadar teşekkür etsem azdır.

Yerel seçimler sonrası tüm enerjimizi bu şehrin kronikleşmiş sorunlarına çözüm yolları aramaya adadık. Ancak, bizlerin bu enerjisini safsatalarla tüketmek isteyenler, şahsi hırsları için şehre hizmet etmemizin önüne engeller çıkarmaya başladı.

Partisinden istifa edecek söylentileri, son meclis oturumumuz nedeniyle ayyuka çıktı. Maalesef, yıllardır mensubu oldukları parti (CHP) başarısız olsun diye çabalayanlar, kendi partilerini aday çıkaramaz hale getirenler ve kendi partilerinin oyunu düşürmek için enerji harcayanlar, bugün CHP Kilis Belediye Başkanı olan şahsımı başarısız kılmak için ellerinden geleni yapmaktadır. Öyle ki, kendi belediye başkanlarının getirdiği ve şehre katkı sağlayacak projeleri veto etmekten çekinmeyen bu güruhu, olmayan vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Kilis halkı olanları görmekte ve bu şehrin irfan sahibi insanları, bu kimlik bunalımı yaşayanları not etmektedir.

Ayrıca, meclis oturumunda kendilerine kaç gün önceden gönderilen gündem maddelerini anlamadıklarını ifade eden ve anlamak için sormak zahmetinde bulunmadan, bu şehre hibe olarak gelen araçlara hayır oyu veren malum parti üyelerini akıl selime davet ediyorum. Derdiniz şehre hizmet gelmesi ise, ortak akıl oluşturalım. Aksi takdirde bu aziz halk sizi de not etmektedir.

Ben bahane değil, icraat üretmek üzere bu koltuğa oturdum. Bunları bahane olarak anlatmıyorum; çünkü onlara rağmen bu şehri çok güzel bir yere getirmek için kimsenin tüketemeyeceği bir enerjiyle çalışmaya devam edeceğimden kimsenin kaygısı olmasın.

Genel Başkanımız Özgür Özel ve CHP Genel Merkezi ile bağımızı her gün güçlendirerek, hem ülkemiz hem şehrimiz için koordineli bir şekilde çalışmaya devam etmekteyiz. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da desteklerini benden esirgemeyen genel başkanıma bu vesileyle şükranlarımı arz ediyorum. Mensubu olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi ile tüm siyasi hayatımı geçirmeye kararlı ve azimliyim.

Aynı zamanda göreve gelmeden önce söz verdiğimiz gibi, parti ayrımı yapmadan Kilis halkının her ferdini kucaklamaya devam edeceğim!

Kilis kamuoyunun dikkatine, saygı ve sevgilerimle sunarım."

Haber Merkezi

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ