YEREL

KİTSO KOSGEB PROJELERİNE YÖNELİK "İŞ PLANI HAZIRLAMA” VE “PROJE YAZIMI” EĞİTİMLERİ YAPILDI

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) ve KOSGEB işbirliğiyle iş geliştirme projesi eğitimi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Doç.Dr.Efe Çetin Yılmaz , Kilis KOSGEB Müdürü, Ramazan Koyuncu, KİTSO Genel Sekreteri M.Murat Sakar ve üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.

KİTSO KOSGEB PROJELERİNE YÖNELİK "İŞ PLANI HAZIRLAMA” VE “PROJE YAZIMI” EĞİTİMLERİ YAPILDI
04-10-2024 11:18
04-10-2024 11:19
Google News

Bilgilendirme toplantısında KOSGEB Kilis İl Müdürü Ramazan Koyuncu ilk olarak, KOSGEB’in Girişimcilik Desteklerini bugünkü şartlara göre tekrar güncellediğini ve desteğin üst limitini 375 bin TL’den 2 milyon TL’ye çıkarıldığını duyurdu. Son 3 yıl içinde açılmış olan imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lerin basvurabilecegini belirtti .
Toplantının devamında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Doç.Dr.Efe Çetin Yılmaz, KOSGEB Projelerine Yönelik İş Planı Hazırlama ve Proje Yazımı hakkında bilgiler verdi.
KOSGEB KOBİ Uzmanı Muhammed Ali Özaslan, işletmelere ve girişimci adaylarına KOSGEB tarafından verilecek destekler hakkında ve 1-30 Ağustos tarihleri arasında başvurularının gerçeklestiği ve tekrar açılacağını, belirterek, İş Geliştirme Desteği 2024 hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

Haber: Mustafa Günal

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ