YEREL

DSİ GENEL MÜDÜRÜNÜN KİLİS PROGRAMINA MHP HEYETİ ÇAĞRILMADI MI? YOKSA MHP’LİLER Mİ KATILMADI?

Bugün Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve beraberindeki heyet Kilis'e gelerek Kilis Valiliğine ziyarette bulundu.

DSİ GENEL MÜDÜRÜNÜN   KİLİS PROGRAMINA MHP HEYETİ ÇAĞRILMADI MI?  YOKSA MHP’LİLER Mİ KATILMADI?
23-08-2024 20:24
23-08-2024 21:00
KİLİS
Google News

DSİ GENEL MÜDÜRÜNÜN 

KİLİS PROGRAMINA MHP HEYETİ ÇAĞRILMADI MI?

YOKSA MHP’LİLER Mİ KATILMADI?

Bugün Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve beraberindeki heyet Kilis'e gelerek Kilis Valiliğine ziyarette bulundu. 

Gerçekleşen ziyarette ise Kilis’in ilçelerini, köylerini tek tek gezen ve ilçelerdeki su sıkıntılarının bilgisini alarak gerekli çalışmaları başlatan bununla ilgili rapor hazırlayan ve önceki gün bilahare Kilis Valisi Tahir Şahin’i makamında ziyaret vatandaşların sorunlarını aktaran MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ve MHP heyetinden ayrıca basın mensuplarından kimsenin çağrılmaması ise ne vatandaşın gözünden nede kamuoyunun gözünden kaçmadı. 

Kilis Valisi Şahin’in Cumhur İttifakını hiçe sayarak sadece AK Parti Milletvekili Ahmet Salih Dal ve AK Parti İl Başkanını programa dahil ederek Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’nın valilik ziyaretine Cumhur ittifakının ortağı olan MHP heyetinden kimsenin çağrılmaması ise Kilis'li vatandaşlardan tarafından tepkilere neden oldu. 

Vatandaşlar; yaz tatilini Kilis merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerinde değerlendirerek özellikle köylerdeki su sorunlarını vatandaşlardan dinleyip bu yönde çalışmalara başlayan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir neden Valiliğin programında yok? Kilis'de Cumhur ittifakında bir çatlak mı var? 

İlçe ve köylerin su sorunlarını bilen Milletvekili  Mustafa Demir vatandaşların sorunlarını Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’ya aktaracağı için mi çağrılmadı? Yoksa bilinçli olarak Cumhur İttifakının ortağı olan MHP heyeti kendilerimi katılmadı. Kamuoyu ilgili kişilerden bununla ilgili açıklama bekliyor.

(Haber Merkezi)

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ