SPOR

Mustafa Özer: "Kilis Belediyespor'un başarısı için geliyorum"

Kilis Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Keleş'in önceki gün Ankara'da sözleşme imzaladığı ve Kilis Belediyespor'un yeni teknik direktörü Süper Lig tecrübesi olan Mustafa Özer ile anlaşması spor kamuoyuna bomba gibi düştü.

Mustafa Özer: "Kilis Belediyespor'un başarısı için geliyorum"
11-07-2024 14:59
11-07-2024 15:00
KİLİS
Google News
Mustafa Özer'in Kilis Belediyespor ile anlaşması ve yeni sezonda görev alacak olması Kilis'te heyecanlı bir şekilde karşılık buldu.
Daha önce Gaziantepspor ve Fenerbahçe forması giymiş Sivasspoor'da yardımcı hocalık görevini yürüten Mustafa Özer Kilis Belediyespor'un başarısı için Kilis'e geliyorum dedi.
Kilis Belediyespor'un çok farklı bir periyot izleyeceğini rakiplerinin korkulu rüyası olan bir takım olacağını yeni yapılanmanın olacağını dile getiren Kilis Belediyespor'un çiçeği burnunda ki Teknik Direktörü Mustafa Özer taraftarlarımız rahat olsunlar Kilis Belediyespor artık başarıları ile konuşulan bir takım olacaktır dedi.
Futbolun artık hızlı seri ve çabuk bir oyun olduğunu dile getiren Mustafa Özer yaptığı açıklamada şunları söyledi.
"Kilis Belediyespor kulüp başkanı Sayın Arif keleş bey'in ilk teklifi ile bende heyecanlandım. Kilis Belediyespor bir şehir takımı ama Bölgesel Amatör liglerde mücadele ediyor. Kilis Belediyespor'un yerinin buralar olmadığını belirtmek istiyorum. İnanıyorum ki Kilis Belediyespor bu makus talihini bu sezon inşallah sona erdirecektir.  
Kilis Belediyespor artık bundan sonra saha da göze hoş gelen seyir zevki yüksek bir futbol ile maçlarına çıkacaktır. kısa süre içerisinde anlaştığımız futbolcularımız ile sözleşmelerimizi imzalayacağız. Vakit kaybetmeden top başı yaparak sezona başlamış olacağız. 
Kilis Belediyespor ile anlaştığım için çok mutluyum. Kilis halkı ile bütünleşerek hep birlikte başarıların altına imza atacağız" dedi. Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ