POLİTİKA

Milletvekili Dal, Bakan Bayraktar ile Kilis’in enerji konusunu görüştü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis’in farklı talep ve sıkıntılarını ilgili Bakanlar ile görüşerek gidermeye devam ediyor.

Milletvekili Dal, Bakan Bayraktar ile Kilis’in enerji konusunu görüştü
27-07-2024 12:45
27-07-2024 12:46
KİLİS
Google News
Milletvekili Dal, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya gelerek Kilis’in enerji konusunda yaşamış olduğu sıkıntıları dile getirerek gerekli desteğin verilerek yatırım programı alınması talep etti.
Yapılan görüşme ile alakalı olarak açıklama yapan AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal ‘’Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşme gerçekleştirdik. Görüşmemizde; İl Özel İdaremiz köy yollarımız için 12 km sıcak asfalt ihalesini yapmıştı. Daha fazla köy yolumuzu sıcak asfalta kavuşturmak için "bitüm" talebinde bulunduk. Şehir içi elektrik hatlarından ömrünü doldurmuş olan Ahmet Rasim Caddesi, Mustafa Eren Caddesinin kuzeyi ve Kanal Boyu Caddesinin elektrik şebekelerinin yenilenerek yeraltına alınması, Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanemizin 2,5 MW GES kurulumu için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığındaki onay durumu, gibi önemli ihtiyaçlarımızı ilettik. Sayın Bakanımıza ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ