POLİTİKA

MHP Musabeyli Teşkilatından Kaymakam Özbilge’ye veda ziyareti

Kilis’in Musabeyli Kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kilis Vali Yardımcısı olarak atanan Musabeyli Kaymakamı Hamza Özbilgi'ye MHP Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat başkanlığındaki heyetten bir veda ziyareti gerçekleştirildi.

MHP Musabeyli Teşkilatından Kaymakam Özbilge’ye veda ziyareti
22-07-2024 12:34
22-07-2024 12:35
KİLİS
Google News
Musabeyli Kaymakamlığında gerçekleşen veda ziyaretine MHP Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat’ın yanı sıra MHP İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Dal ve yönetim kurulu üyeleri katılarak Kilis Vali Yardımcı Hamza Özbilgi'ye Musabeyli’ye vermiş olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek günün anısına hediye takdim edildi.
Ziyaret sonrası açıklama yapan MHP Musabeyli İlçe Başkanı Polat “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kilis vali yardımcısı olarak atanan Musabeyli Kaymakamımız Sn. Hamza Özbilgi’yi İl Genel Meclis üyemiz Ekrem Dal ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber veda ziyareti yaptık. Deprem gibi zor süreçlerde ilçemize yapmış olduğu birçok güzel hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür edip Ecdadımızın simgesi olan Osmanlı Tuğrası takdim ettik. Yüce Rabbim başarılarına başarı katsın inşallah. Kıymetli Kaymakamımıza bundan sonraki görevlerinden başarılar dileriz” dedi.
Kaymakam Özbilgi ise nazik ziyaretlerinden ötürü  MHP Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ