POLİTİKA

MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir : ‘’Kilis, Elbeyli, Polateli ve Musabeyli burçlarına üç hilalleri asmaya 243 gün kaldı’’

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin tatile girmesinden dolayı memleketi ve seçim bölgesi olan Kilis’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir, parti binasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip geriye kalan zamanlarını ise MHP Genel Merkezinin talimatları doğrultusunda yerel seçim çalışmalarına start vererek teşkilat üyeleri ile çalışmalarını yürütüyor.

MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir : ‘’Kilis, Elbeyli, Polateli ve Musabeyli burçlarına üç hilalleri asmaya 243 gün kaldı’’
02-08-2023 13:18
02-08-2023 13:19
KİLİS
Google News
31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler öncesi bu ay içerisinde Elbeyli, Polateli ve Musabeyli İlçelerinde yapılacak olan kongreler sonrası merkez ilçenin de kongresinin yapılmasından sonra Eylül ayının ilk haftalarında yapılması planlanan il kongresinden sonra yeni kadrolar ile seçim çalışmalarına ağırlık verileceği öğrenildi.
Konu ile alakalı olarak açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir ‘’Kilis'in Merkezine, Elbeyli, Polateli ve Musabeyli burçlarına üç hilalleri asmaya 243 gün kaldı. Bugün itibari ile yerel seçim çalışmalarımız başlamıştır. İnananlar başaracak herkes şahit olsun’’ diye konuştu.
Haber : Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ