GÜNDEM

MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir: “Gazeteciler toplum için önemli bir görevi yerine getirmektedir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir: “Gazeteciler toplum için önemli bir görevi yerine getirmektedir”
23-07-2024 14:43
23-07-2024 14:54
KİLİS
Google News
Milletvekili Demir mesajında “Kamuoyunun haber alma hakkının karşılanması ve doğru bilgilendirilmesi noktasında basın, demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak öne çıkmaktadır. Bu süreçte, demokratik ve ahlaki sorumluluk bilinciyle ilkeli şekilde çalışan gazeteciler toplum için önemli bir görevi yerine getirmektedir” dedi.
Sosyal medyanın gelişmesi ile haber akışındaki hız ve kamuoyu üzerindeki etkisinin giderek arttığını yalan ve dezenformasyona karşı hakikat mücadelesinde gazetecilerin büyük sorumluluğu bulunduğunu söyleyen Milletvekili Demir,  “İnanıyorum ki amacı gerçekten habercilik olanlar ile haberciliği araçsallaştıranlar ayrıldıkça medya kuruluşlarımız asli fonksiyonlarını icra edecek; ülkemizin demokrasi standartlarının artmasına, kalkınmasına, güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Dünyanın çeşitli bölgelerinde gece gündüz demeden zor şartlar altında görevlerini yerine getirmekte olan, yalan ve dezenformasyona karşı hakikatin yanında yer alan başta ilimizde görev yapan basın mensuplarımızın ve tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başarılar diliyorum. Vefat eden basın mensuplarına ise Yüce Allah'tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ