EĞİTİM

MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz: “Eğitimle oynamak, geleceğe ihanettir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu’nun binasının elinden alınıp başka bir okula verilmesinin eğitimle oynamak olduğunu, bunun ise geleceğe ihanet olarak darbe vuracağını söyledi.

MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz: “Eğitimle oynamak, geleceğe ihanettir”
26-08-2024 11:46
26-08-2024 11:47
KİLİS
Google News
Kilis’in ilkokullar içerisinde en güzide ve başarılı okulu olan Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu’nun hizmet binasının alınıp başka bir okula verilmesinin abesle iştigal olduğuna değinen İl Başkanı Yılmaz, “Kilis geçmişte Türkiye genelinde, birincilik, üçüncülük gibi büyük başarılar kazanmıştı. Oluşan bir takım sıkıntılar sebebiyle bu başarı geçtiğimiz her yıl düşmüştü. Son birkaç yıldan beri başarı seviyesini yükseltmeyi başaran Kilis, maalesef bir takım kişilerin yanlış kararlarıyla gerilemeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
En güzide okulu mezbeleye çevirmeyin”
Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu’nun taşınma kararının çıkması sonucu Kilis’in en güzide okulunun bir mezbeleye dönüşeceğini ifade eden MHP İl Başkanı Yılmaz, “Bu kararın çıkması sonucunda birçok öğretmen emekliliklerini isteyecek, bir takım öğretmenler ise tayin derdine düşecektir. Bunların hiçbirinin olmadığını düşünsek bile, yeni bir binaya giden öğretmen ve öğrencilerin motivasyonu düşecektir. Motivasyonu düşen öğrenmen, öğrencisine verimli olamayacak, verimli bilgi alamayan öğrenci başarı sağlayamayacaktır. Bunun sonuçlarını görmek için müneccim olmaya gerek yoktur. Derhal bu yanlıştan dönülmelidir.” diye konuştu.
“MHP olarak bu işin takipçisiyiz”
Bu konunun dillenmeye başladığı günden bu yana MHP olarak bu işi takip ettiklerini belirten MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, “Milletvekilimiz Mustafa Demir ile bu yanlış karardan dönülmesi için bir takım girişimlerde bulunduk. Bulunduğumuz girişimlerde gerekli makamlarla görüşüp bu yanlış karardan dönülmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Kilis halkı hiç merak etmesin, MHP olarak bu işin takipçisi olacağız.” dedi.
(Haber: Nezir ÇAĞLAR)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ