SAĞLIK

MHP'den hastane teşekkürü

MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir: ‘’Eski Devlet Hastanemizin faaliyete geçme müjdesini veren Bakanımız Memişoğlu’na teşekkür ederim’’

MHP'den hastane teşekkürü
17-10-2024 15:20
17-10-2024 15:22
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir tarafından defalarca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz alarak Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştürülmesine yine eski Devlet Hastanesi’nin tekrar faaliyete geçmesi için yaptığı konuşmalar bugün itibarı ile meyve vermeye başladı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Kilis ziyaretinde Kilis halkına vermiş olduğu müjdeli haberin ardından açıklamalarda bulunan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir özetle şunları kaydetti.

‘’Uzun zaman bu yana Gazi Meclisimizde Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanemizin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştürülmesine yine eski Devlet Hastanemizin tekrar faaliyete geçmesi için yaptığımız konuşmalara duyarsız kalmayan ve destek veren Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na hemşehrilerim adına teşekkür ederim’’ dedi.

Haber Merkezi 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ