YEREL

Mevlid-i Nebi Gençlik Buluşması düzenlendi

Kilis İl Müftülüğünce okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu program düzenlendi.

Mevlid-i Nebi Gençlik Buluşması düzenlendi
24-09-2024 13:21
24-09-2024 13:23
Google News

Programa konuşmacı olarak katılan Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, gençliğin önemi, boş zamanın değerlendirilmesi, değerler eğitimi, vb. konularda kendi gençliğinden örnekler verdi.

Irmaklı burada yaptığı konuşmada, "Allah'ın bize verdiği ömür sermayesinde en önemli dönem gençlik dönemidir. Özellikle bu çağlarda bireyin kendisini anlamlandırması konumlandırması gerekiyor. Ben kimim, niçin yaratıldım, bu dünyada görevim nedir, sorumluluklarım var mı, başta Rabbim olmak üzere annemin, babamın ve toplumun benden ne beklentisi var. Bu soruları gençlik döneminde kendinize sorup cevap verirseniz kendinizi geleceğe hazırlamış olursunuz. Hayatımıza son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.S.)'i örnek almalıyız’’ dedi.

Kilis İl Müftüsü Alettin Bozkurt, İl Müftü yardımcıları ve Şube Müdürleri ve Gençlik Koordinatörü programa katılan öğrencilerle ilgilenerek teşekkür etti.

Program sonunda gençlere ikramlarda bulunuldu.
(Haber:Mehmet Reyhanlı)

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ