YEREL

Memur-Sen'den zehir zemberek açıklama! "CHP Bildiğiniz Gibi"

Memur-Sen Kilis il başkanlığı yaptığı basın açıklaması ile CHP zihniyeti ve belediyesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Memur-Sen'den zehir zemberek açıklama! "CHP Bildiğiniz Gibi"
06-09-2024 13:12
06-09-2024 13:14
Google News
Memur-Sen Kilis il Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;
Son da söyleyeceğimizi başta söyleyelim chp asla "normalleşemez" çünkü siyasal  genlerinde "anormallik" var. Milletin değerleri ile her zaman kavgalı olmuşlardır. 
 Yerel seçimler sonrası sahte zafer sarhoşluğu içerisine giren chp'li belediyeler güç zehirlenmesi ile birçok ilde akla ziyan millete hasım, malum ortaklarıyla benzer ortak icraatlara imza atmaya devam etmektedirler. Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Uşak, Kilis v.s illerimiz de seçim sonrası ilk icraatları belediye uhdesinde bulunan Kur'an kurslarına tahsis edilen yerleri kapatmak, stk'lara tahsis edilen yerlerden stk'ları tahliye etmek, belediye çalışanlarını sendikalarından istifa ettirmek, sendika işyeri temsilciliğini kapatmak, işçileri işten çıkarmak öncelikli çok önemli(!) ivedi(!) icraatları olmuştur. 
 Malum belediyeler ve başkanları, kötü bir sınav vermektedir. Emanet oylarla emanet edilen belediyelerde hoyratça işler yapmaktadırlar. Mal bulmuş mağribi gibi hareket etmektedirler. 
Kilis ilimizde ise yine emanet oylarla seçilen ve bunun farkında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı tıpkı diğer belediyelerde olduğu gibi gelir gelmez memleketin başka önemli işi yokmuş gibi STK'lar aleyhinde çalışmalar başlatmıştır. 
Kilis'te  2700 üyesi bulunan Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı yetkili sendika Belediye ve Özel İdare Çalışanları sendikamızın (Bem Bir Sen) üyeleri psikolojik baskı ve SDS tehdidi ile istifa ettirilmiş, rahmetli Belediye Başkanı M. Abdi Bulut tarafından tahsis edilen işyeri temsilciliği yine baskı ve keyfi gerekçelerle tahliyesi istenmiştir. 
Konuyla alakalı belediye başkanı ile görüşüldüğünde kendisi parti rozetini çıkardığını toplumun tüm kesimlerini kuşatacağını sendikaya ait yer hususunu çözeceğini sözü vermiş, sonra  verdiği sözden dönmüş, güvenirliğini yitirmiştir. 
Gerekçe olarak da bazı sol grupların(?) kendisini darladığını baskı altına aldığını meclisteki bir takım grupların(?) kendisine baskı yaptığını ifade etmiştir. Kendi iradesini boşa çıkarmıştır. 
Buradan da anlaşılıyor ki Belediye Başkanı rozetini çıkarmamış dar ideolojik bir kesimin isteklerine teslim olmuş toplumun diğer kesimlerini kuşatamamıştır; sığ siyasetin temsilcisi olmuştur.
Seçim öncesi sendika ziyaretinde çok demokratik/kuşatıcı mesajlar verirken seçim sonrası yüz seksen derece değişmiştir. 
Seçim öncesi kendisini "kesilmemiş karpuz" deyimi ile refere etmiş, seçim sonrası ise karpuz kesilmiş halkın takdirine arz edilmiştir. 
Malum belediyelerin Kızılay, sendika, Kur'an kursu ve sivil toplum kuruluşlarını hedef alan icraatlarını kınıyoruz ve halkımızın takdirlerine, vicdanına havale ediyoruz. 
Seçmeni yanıltmaya/kandırmaya yönelik geliştirilen "normalleşme" tarenesinden de vazgeçmelerini salık veriyoruz. 
Yerel seçimin özeti şudur aslında; denize düşen bir kısım seçmen CHP'ye sarılmıştır.
 Unutulmamalıdır  ki; mahkeme kadıya mülk değil"denildi.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ