YEREL

Medya sektörünü sarsan ölüm

Kilis’te medya sektöründe faaliyet gösteren Mehmet İhsan Yapıcıoğlu, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.

Medya sektörünü sarsan ölüm
08-08-2024 15:25
08-08-2024 15:39
KİLİS
Google News
Kilis’te medya sektöründe faaliyet gösteren Mehmet İhsan Yapıcıoğlu, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Öğle namazına müteakiben MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, Belediye Başkan Vekili Cuma Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Yaşar, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sevengül, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri gazetemiz ortaklarından Osman Zahteroğlu, Nezir Çağlar ve gazeteciler ve sevenleri tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi.
KALP KRİZİ GEÇİRDİ  
Kilis’te bilinen merhum Mehmet Fahri Yapıcıoğlu'nun oğlu olan gazeteci İhsan Yapıcıoğlu, bugün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası ani ölümü ile herkesi sarstı. Uzun yıllar TURKUAZ Gazete Dağıtım Başbayii olarak görev yapan Yapıcıoğlu, vefatından önce Sabah - Turkuvaz Medya Gazeteler Dağıtım bayii Kilis İl Temsilcisi olarak hizmet veriyordu. Meslektaşları ve sevenleri tarafından dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla tanınan Yapıcıoğlu'nun ani kaybı, sevenleri ve medya sektöründe derinden üzdü.
TOPRAĞA VERİLDİ 
Yapıcıoğlu'nun cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Kilis Asri Mezarlığı Havuzyolu 20 Nolu Sokak'taki mezarlıkta toprağa verildi. 21 Nisan 1969 doğumlu olan Yapıcıoğlu, 8 Ağustos 2024 tarihinde, 55 yaşında aramızdan ayrıldı. Taziye ziyaretleri 1 Nolu Topçuoğlu Taziye Evi'nde kabul ediliyor. Merhumun kardeşi M. Akif Yapıcıoğlu’na 0532 570 4183 numaralı telefondan ulaşılabilir. Vizyon Havadis Gazetesi olarak meslektaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı diliyoruz.
(Haber Merkezi)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ