POLİTİKA

Mansur Yavaş’tan Adaylık ve İstifa İddialarına Yanıt: "Zamanı Geldiğinde Konuşulacak"

CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda konuşmasına son dakika haber verilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partiden ayrılacağı söylentilerini kesin bir dille reddetti. Adaylık konusunda açıklamalarda bulunan Yavaş, "Adaylık dahil şu anda gündemde olan tüm meseleler, zamanı geldiğinde ele alınıp tartışılacaktır." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş’tan Adaylık ve İstifa İddialarına Yanıt: "Zamanı Geldiğinde Konuşulacak"
20-09-2024 15:06
20-09-2024 15:09
KİLİS
Google News

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'den ayrılacağına dair söylentileri açıkça yalanladı. Yavaş, "Son zamanlarda kulis bilgileri adı altında temelsiz haberler, köşe yazıları ve yorumlarla sıklıkla gündeme getirildiğimi görüyorum. 'Yavaş partisinden ayrılacak, başka bir partiden aday olacak, farklı siyasi partilerle görüşüyor' gibi birçok temelsiz iddianın odağındayım.

"Adaylık Meselesi Zamanı Geldiğinde Görüşülecek"

Ancak bu iddiaların gerçeklerle hiçbir ilgisi yok. Adaylık konusu başta olmak üzere, şu an tartışılan her konu, zamanı geldiğinde masaya yatırılıp konuşulacaktır. Fakat bu asılsız iddiaları sürekli gündeme getiren kişilerin kötü niyet aradığımı ve kirli siyasete alet olmayacağımı belirtmek isterim." şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ