GÜNDEM

Mahallesine hem muhtarlık binası yaptırdı hem de Sağlık Ocağı yaptırıyor

Kilis'in en çalışkan Mahalle muhtarlarından birisi olan mahallelisi tarafından çok sevilen yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Muhtarı Musa Kara mahallesine Muhtarlık binası yaptırırken Sağlık Ocağının yapılacağı müjdesini Mahallelisine verdi.

Mahallesine hem muhtarlık binası yaptırdı hem de Sağlık Ocağı yaptırıyor
22-09-2024 13:30
22-09-2024 13:32
KİLİS
Google News

Sosyal medya hesabın üzerinden hem teşekkür eden hem de en kısa süre içerisinde Sağlık Ocağının da yapılacağını bildiren Muhtar Musa Kara sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Kilis Valimiz Sayın Tahir Şahin ve Milletvekili Sayın A. Salih Dal, İl Sağlık Müdürü sayın Kadir Söylemez'e ve Başhekim Sayın Fazıl Arısoy'a mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ederim. 


Muhtar vesiledir vatandaş ile devletin arasında köprüdür devletin gören gözü duyan kulağıdır.Albay İbrahim Karaoğlanoğlu mahallemizde yapılma aşamasına ulaşan 5 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi' nin projeleri Sağlık Bakanlığına gönderilmiştir. 


Sağlık Bakanlığı tarafından incelenip onay verilmesine müteakip Bakanlığımızca yapım ihalesi gerçekleştirilecektir.
Mahalle Muhtarlık binamızda bitmiştir sadece çevre düzenlemesi kalmıştır.Düzenlemede yapılıyor Hayırlı olsun inşallah Mahallemize" dedi. MUSTAFA GÜNAL

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ