EKONOMİ

KİTSO’dan firmalara plaket

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Çaparoğlu ile birlikte 7-8-9 Haziran 2024 tarihlerinde Gaziantep Festival Park'ta düzenlediğimiz “Kilis Tanıtım Günleri” etkinliğinde Stant açan firmalara plaket takdim edildi.

KİTSO’dan firmalara plaket
05-08-2024 14:42
05-08-2024 15:10
KİLİS
Google News
STANT AÇAN FİRMALARA TEŞEKKÜR 
Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Çaparoğlu ile birlikte 7-8-9 Haziran 2024 tarihlerinde Gaziantep Festival Park'ta düzenlediğimiz “Kilis Tanıtım Günleri” etkinliğinde Stant açan firmalara teşekkür plaketi takdim edildi.
KİLİS'İN TANITIMINA KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Başkan Celkanlı “Kilis Tanıtım Günleri” etkinliğine katılan Hacı Ahmet Zeytinyağları, Ömer Şekeroğlu Aslı Baharat, Katmerci Bekanlar, Teksabuncu Yağ Sabun Kimya Gıda İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Huzur Çeyiz ve Emek Tekstil Çeyiz İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti.'ne, Hacıahmet Oğulları Baklava San. ve Tic. Ltd. Şti., Doğanhan Restaurant, Katmerci Kerim Bekan Oğulları, Hacı Fadıl Oğulları Gıda İmal. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Baklavacı İlhan'a Kilis’in ve Kilis’e ait ürünlerin tanıtımına sağlamış oldukları katkılardan dolayı plaket takdim ederek teşekkürlerimizi sunduk’’ dedi.
Haber :  MEHMET REYHANLI  
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ