YEREL

KİTSO Başkanı Celkanlı, Radyo Sultan Studyoları'ndan önemli mesajlar verdi

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı Kilis’in ilk yerel radyosu olan Radyo Sultan’ın canlı yayın konuğu oldu.

KİTSO Başkanı Celkanlı, Radyo Sultan Studyoları'ndan önemli mesajlar verdi
31-08-2024 09:56
31-08-2024 12:01
Google News

106.0 frekanslarından ve internet üzerinden yayın yapan Radyo Sultan’ın başarılı program yapımcısı olan Barbaros Kaptan’ın hazırlayıp sunmuş olduğu ‘’1’E BİR’’ programına canlı yayın konuğu olan KİTSO Başkanı Celkanlı canlı yayında sorulan sorulara cevap vererek gündemdeki konular üzerine Radyo Sultan dinleyicilerine bilgiler aktardı.

Başkan Celkanlı “2018 yılında göreve geldiklerinde OSB’de 680 kişi olan istihdam sayısını 7000 kişiye çıkardıklarını kaydederek Pandemi döneminde KİTSO üyelerine toplam da 3 milyon destek kredisi verdiklerini kaydetti. Celkanlı “Kilis'in tanıtımı için uluslararası fuara katıldık sonrasında Gaziantep te yine üyelerimiz ile tanıtım yaptık yakında Mersin’de yapılacak. Polateli Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi bizim zamanımızda hızlandırıldı. Kilis Valimiz Sayın Tahir Şahin Başkanlığında Polateli Şahinbey Organize Sanayi bölgesinin tamamlanması için uyum içinde çalışıyoruz. İnşallah 2025 yılının sonunda bu projenin bitmesi planlanıyor” diye belirtti.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı yayın sonrası Radyo Sultan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalnız ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek bir süre sohbet etti.

Haber : Mehmet Reyhanlı 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ