Kilis, Türkiye 5’incisi oldu

Kilis, Türkiye 5’incisi oldu

Kilis, Türkiye 5’incisi oldu

Kilis CİMER başvurularında 81 il arasında 2024 yılını Türkiye 5’incisi olarak tamamladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 2024 yılı CİMER başvuruları inceleme ve değerlendirme sonuçları açıklandı.

Kilis başarılı bir performans göstererek 81 il arasında memnuniyet puanı ve denetim puanı dikkate alınarak yapılan hesaplamada 5’inci olmayı başardı.

Bir önceki dönem ile karşılaştırıldığında yüksek performans gösterilerek gelen başvuruların cevaplanma oranının arttırıldığı ve başvuruların tamamına yasal süreler içinde işlem yapıldığı belirtildi.

Kilis Valiliğinin bir önceki incelemelerinde hatalı cevaplarından dolayı uyarılan kurumlardaki hata düzelme oranı % 100 olarak tespit edildi.

Türkiye’de ve dünyada en büyük ölçekli kamu iletişim platformu olan CİMER’in Millet-Devlet ilişkilerinde vatandaş aleyhine olan hiyerarşiyi ortadan kaldırdığı, katılımcı demokrasiye ve sürekli denetime olanak sağladığı, toplumun tüm bireylerinin taleplerine, önerilerine ve şikayetlerine çözüm odaklı bir yaklaşımla hizmet sunulduğu belirtildi. Haber: İbrahim Güneş

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ