YEREL

Kilis’te velilerin okul kıyafeti alma telaşı başladı

2024-2025 Eğitim - Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala öğrenci velilerinin okul kıyafeti alma telaşı başladı.

Kilis’te velilerin okul kıyafeti alma telaşı başladı
29-08-2024 17:29
29-08-2024 17:30
KİLİS
Google News
Kilis’te bir asırdır Kilis halkına hizmet veren Biroğlu Konfeksiyon işletmecisi Osman Biroğlu, okulların açılmasına sayılı günler kala velilerin okul kıyafetini şimdiden almaya başladıklarını söyledi. Geçen yılki okul kıyafetleri fiyatında değişiklik olmadığını ifade eden Biroğlu şöyle konuştu.
“Fiyatlarımızı bu yılda bayağı ucuz tuttuk. Renk cümbüşü içinde özellikle 1. Sınıfa başlayacak olan çocuklar mutlu bir şekilde okul kıyafeti almanın sevincini yaşıyor. Okulların açılmasına artık bir süre kala velilerimizin okul öncesinde çocukları için okul kıyafetlerini Arasa Çarşısı Biroğlu Pasajında bulunan Biroğlu Konfeksiyondan temin edebileceklerini söylemek isterim. Kilis’te okul kıyafetleri denince ilk akla gelen müessesemiz geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kaliteden ve ucuzluktan ödün vermeden satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Rabbim 2023-2024 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize başarılar ülkemize ise hayırlara vesile kılsın’’ diye konuştu.
Haber : Mustafa Günal 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ