ASAYİŞ

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları
24-07-2024 18:13
KİLİS
Google News
Taksirle Yaralama
Ekrem Çetin Mahallesi’nde Şüpheli (E.E.)’nin kullandığı, 34 plaka sayılı araç ile müşteki (Y.K.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Kayıp Şahıs
Nedim Ökmen Mahallesi’nde 23.07.2024 günü saat 08.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2008 doğumlu (B.K.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
İş Kazası
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (B.F.Ç.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, maket bıçağıyla sol el başparmağını kesmesi neticesi yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Şehit Sakıp Mahallesi’nde Şüpheli (M.K.)’nin kullandığı, 10 plaka sayılı araç ile mağdur (F.Y.)’nin kullandığı 27 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Büyükkütah Mahallesi’nde Müşteki (B.B.), yaya olarak yürüdüğü esnada plakasını alamadığı bir aracın ayağının üzerinden geçmesi neticesi yaralandığını, aracın durmayarak oradan uzaklaştığını beyan etmiş, olayın şüphelisi olduğu tespit edilen (D.S.) isimli şahsın teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
İş Kazası
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdure (İ.K.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, ayağının kayarak düşmesi neticesi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Kasten Yaralama- Hakaret
Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (M.K.H.), trafikte tartıştıkları 79 plaka sayılı araç sürücüsünün kendisini darp ettiğini, araçta bulunan diğer şahıs ve sürücünün kendisine hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şüpheli (A.K.) ve yanındaki şahsın teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158)
Ekrem Çetin Mahallesi’nde Facebook uygulamasında 27 plaka sayılı aracın satılık ilanı için noterde buluşan alıcı ve satıcı müştekiler (Y.G.) ve (M.A.Y.) isimli şahısları telefonla arayan şahsın, fiyat konusunda iki şahsın birbiriyle konuşmamasını sağlamış, alıcı şahıs dolandırıcının yönlendirmesiyle 385.000 TL parayı (M.A.) isimli şahsa havale etmiş, devir imza aşamasında satıcı şahıs paranın hesabına geçmediğini söylemesi üzerine dolandırıldıklarını anlayarak polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (TCK Md. 158/1f) - Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (M.D.), tiktok uygulaması üzerinde bahis reklamı gördüğünü, hesaba giriş yaptığını, sitede verilen whatsapp numarası üzerinden mesajlaştığını, şahsın yönlendirmesiyle belirttiği hesaba toplamda 6.800 TL gönderdiğini, daha sonra şahsın mesajlarına cevap vermediğini ve dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaata bulunmuştur. (Haber Merkezi)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ