ASAYİŞ

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları
19-07-2024 10:35
19-07-2024 10:36
KİLİS
Google News
Taksirle Yaralama
Nedim Ökmen Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (A.Ş.)’nin kullandığı, 27 plaka sayılı araç ile mağdur (E.Ö.Ç.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesi araç sürücüleri, motosiklette yolcu olarak bulunan (A.R.) ve araçta yolcu olarak bulunan kimlik tespiti yapılan (A.F.Ş.) isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, olaya sebebiyet veren 79 plaka sayılı motosiklet sürücüsü (A.H.S.) isimli şahsın şüpheli sıfatıyla ifadesi alınmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (M.B.Ç.) 79 plakalı motosikleti ile dönüş aldığı sırada plakasını alamadığı bir aracın motosikletine çarparak kaçtığını beyan etmiştir. (Haber Merkezi)
Tehdit- Hakaret
Hasan Kamil Demirbaş Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (Z.A.) ile müşteki şüpheli (T.B.) isimli şahıslar arasında karşılıklı tehdit ve hakaret olayı meydana gelmiştir. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (N.S.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosiklet ile müşteki şüpheli (A.F.Ç.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüleri hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
İş Kazası
Organize Sanayi Mahallesi’nde Mağdur (Ş.D.), işçi olarak çalıştığı fabrikada tıra yükleme yaptığı sırada tırın kasasındaki demirin göğsüne çarpması sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Güveni Kötüye Kullanma
Şehit Sakıp Mahallesi’nde Müşteki (R.R.G.), kiracısı şüpheli (Y.B.) isimli şahsın kirasını ödemediğini, şahsın kendisini ev sabinin oğlu olarak tanıtarak evi şüpheli (H.H.K.) isimli şahsa kira sözleşmesi yaparak kiraladığını öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
İş Kazası
Organize Sanayi Mahallesi’nde Mağdur (H.D.), işçi olarak çalıştığı fabrikada parmağını makineye kaptırması neticesi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Tehdit
Tosyalı Mahallesi’nde Müşteki (F.B.), oğlu şüpheli (H.B.) isimli şahsın kendisini tehdit ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Kasten Yaralama- Hakaret
Atatürk Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (M.B.), eşi müşteki şüpheli (O.B.) ile karşılıklı olarak birbirlerini darp ederek, hakarette bulunduklarını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık
Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (S.E.), eşi şüpheli (B.E.) isimli şahsın, tedbir kararını ihlal ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Yalçın Nane Mahallesi’nde Şüpheli (S.S.) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 27 plakalı araç kaza yapmış, araç sürücüsü ve araçta yolcu konumunda bulunan mağdur (M.S.S.) yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ